Support til HearMax app

Instruktionsvideoer

Introduktion

Sådan ændrer du lydstyrken

Sådan skifter du program

Sådan ændrer du programnavne og favoritter
Sådan bruger du Sound Enhancer til at justere støjreduktion, talefokus og vindstøjreduktion

Sådan bruger du genvejsknapper

Sådan ændrer du lydstyrken for tilbehør til streaming

Sådan bruger du Find mit høreapparat

Sådan kontrollerer du din trådløse forbindelse

Sådan justerer du bas, mellem og diskant

Sådan accepterer og installerer du nye indstillinger med Beltone Remote Care
Sådan gendanner du tidligere indstillinger, når du bruger Beltone Remote Care
Sådan anmoder du om service med Beltone Remote Care

Sådan tilføjer du en favorit

Sådan sletter, omdøber eller ændrer du placering for favoritter

Sådan sletter du en eller alle favoritter

Sådan ændrer du indstillinger til automatisk at anvende eller manuelt vælge en favorit.
Sådan gemmer du justeringer i Sound Enhancer til en eksisterende favorit

Sådan vælger du naturlyde (til Tinnitus Breaker Pro)

Sådan justerer du toneleje og lydvariation (for Tinnitus Breaker Pro)

Ofte stillede spørgsmål
om HearMax appen

Kompatibilitet

Er mine høreapparater kompatible med Beltone HearMax appen?
Hvordan tjekker jeg, om min Android-enhed er kompatibel med Beltone HearMax appen?
Er min smartphone/tablet kompatibel med Beltone HearMax appen?

Sådan kommer du i gang

Hvordan parrer jeg appen og høreapparaterne?
Jeg tilslutter min Android-enhed for første gang, men der oprettes ingen forbindelse – hvad kan jeg gøre?
Jeg tilslutter min Apple-enhed for første gang, men der oprettes ingen forbindelse – hvad kan jeg gøre?

Lydjusteringer

Kan jeg bevare mine lydjusteringer?
Hvordan gendanner jeg de oprindelige programindstillinger efter at have indstillet lyden?

Beltone Remote Care

Hvordan får jeg adgang til Beltone Remote Care?
Hvor kan jeg finde den anmodning, jeg sendte til min høreapparatspecialist?
Jeg installerede de nye indstillinger, men jeg vil gerne have de gamle tilbage.
Hvad gør jeg, hvis der står "Beltone Remote Care er ikke tilgængeligt"?

Forbindelsesmuligheder

Hvad gør jeg, hvis appen mister forbindelsen til høreapparaterne?

Streaming

Hvordan streamer jeg lyd fra en iPhone, iPad eller iPod touch?
Hvordan streamer jeg lyd fra en Android-enhed?
Hvorfor kan jeg ikke skifte program på min iPhone under et telefonopkald, eller mens jeg lytter til musik.

Høreapperat software opdatering

Hvordan kan jeg opdatere softwaren i høreapparaterne?
Der er en opdatering til mine høreapparater, men jeg kan ikke se den i appen?

Andet