Tjek, om din smartphone er kompatibel med dine høreapparater
Beltone høreapparater giver dig mulighed for at streame lyd direkte fra din smartphone eller tablet og for at justere din lyd, mens du er på farten, med Beltone-apps.
Brug din iOS enhed med dine høreapparater
Direkte streaming af lyd til dine ReSound høreapparater
Du kan oprette direkte forbindelse mellem dine trådløse ReSound høreapparater og din iPhone, iPad eller iPod touch. Det giver dig mulighed for at streame telefonopkald, musik, rutevejledninger og anden lyd fra din enhed og direkte til dine høreapparater.
Håndfri opkald fra iPhone og iPad
Med ReSound ONE høreapparater er det blevet mere bekvemt end nogensinde at holde kontakten med mennesker i dit liv. Nu kan du nyde håndfri telefon- og FaceTime-opkald via din iPhone og iPad*. Se hvilke apparater, der er kompatible med den nyeste streamingteknologi nedenfor. Kontakt din høreapparatspecialist for at få mere at vide om ReSound ONE og håndfri opkald.
Tilpas din høreoplevelse til dine personlige behov
Brug Beltone HearMax™ og Beltone HearPlus™ til at skræddersy din høreoplevelse - så den matcher dine præferencer perfekt. Nemt, diskret og lige fra din iPhone, iPad eller iPod touch. Find de to apps som kan downloades gratis på App Store.

Kompatible iOS-enheder:

iPhone 13 Pro Max*
iPhone 13 Pro*
iPhone 13*
iPhone 13 mini*
iPhone 12 Pro Max*
iPhone 12 Pro*
iPhone 12*
iPhone 12 mini*
iPhone 11 Pro Max*
iPhone 11 Pro*
iPhone 11*

iPhone SE (2.generation)

iPhone XS Max

iPhone XS
iPhone X
iPhone XR
iPhone 8 Plus
iPhone 8
iPhone 7 Plus
iPhone 7
iPhone 6s Plus
iPhone 6s
iPhone 6 Plus
iPhone 6
iPhone SE
iPhone 5s
iPad Pro (12,9 tommer)
iPad Pro (10,5 tommer)
iPad Pro (9,7 tommer)

iPad Pro 12.9-inch (5. generation)*
iPad Pro 11-inch (3. generation)
iPad Pro 12.9-inch (4. generation)
iPad Pro 12.9-inch (3. generation)
iPad Pro 12.9-inch (2. generation)
iPad Pro 12.9-inch
iPad Pro 11-inch (2. generation)
iPad Pro 11-inch
iPad Pro 10.5-inch
iPad Pro 9.7-inch
iPad Air (4. generation)*
iPad Air (3. generation)
iPad Air 2
iPad Air
iPad mini (6. generation)*
iPad mini (5. generation)
iPad mini 4
iPad mini 3
iPad mini 2
iPad mini
iPad (9. generation)
iPad (8. generation)
iPad (7. generation)
iPad (6. generation)
iPad (5. generation)
iPod touch (6. generation)

* Kompatibel med ReSound ONE håndfri opkald. Software krav: IOS 15.3 og iPadOS 15.3 eller nyere.
Appsene kan også fungere med Apple Watch, men de skal også være installeret på din iPhone for at fungere.

Krav for at køre appsene:
iOS 12 eller nyere.

When updating the version of iOS on your iPhone, the hearing aids may lose connection every time the phone restarts, requiring you to un-pair and re-pair the hearing aids with your iPhone and then complete the pairing flow in the app.

Normally, we recommend using the most current iOS version for best performance. At this time, we do not recommend upgrading to the last version of iOS 15.4. If you need to upgrade to the new iOS 15.4 release, please keep in mind that it will require you to reconnect your hearing aids after each time your mobile device restarts.

Understøttelse af Apple Watch kræver watch OS 5 og iOS 12 eller nyere.
Brug din Android enhed med dit høreapparat
Lydstreaming

Hvis din Android smartphone og dine høreapparater understøtter funktionen direkte Android Streaming to Hearing Aids, kan du downloade og installere Beltone HearMax appen, åbne den og trykke på "Kom i gang". Når høreapparaterne er parret med din smartphone, kan du streame lyd direkte.

Direkte streaming i stereo fra Android er kun tilgængeligt for følgende Beltone høreapparater:

VIGTIG BESKED:

Efter Android 12-opdateringen i februar har vi arbejdet på at undersøge årsagen til og finde løsningen på de periodiske forbindelsesproblemer, som flere høreapparatbrugere oplever, når de streamer og gentilslutter deres høreapparater til telefonen.
Som nævnt tidligere så er forbindelsesudfordringerne ikke relateret til høreapparaterne eller slutbrugerapp, men til forbindelsesprotokollen mellem Samsung smartphones med Android 12-opdateringen og høreapparaterne. Det har vist sig, at Samsungs forbindelsesprotokol fejlagtigt fortolker modtagerfrekvensen som en afbrydelse. Samsung har erkendt fejlen og vil implementere en rettelse i deres protokol.
NÆSTE SKRIDT
Samsung har annonceret, at denne rettelse er planlagt i fremtidige opdateringer, der understøtter Android 13. Disse opdateringer fra Samsung forventes i perioden oktober til november.
Dette betyder desværre, at vi stadig skal vente lidt, inden problemet er løst, så vi anbefaler, at høreapparatbrugere ikke opdaterer deres smartphone til Android 12. Og hvis smartphonen allerede er blevet opdateret til at slå flytilstand til og fra for at løse problemerne på kort sigt.
Vi følger naturligvis udviklingen tæt, og vil holde jer informeret, såfremt der er noget nyt – og vi beklager selvfølgelig dybt alle de problemer, dette har forårsaget.

Enheder med direkte Android streaming
  • Google Pixel 4 XL
  • Google Pixel 4
  • Google Pixel 4a
  • Google Pixel 3 XL
  • Google Pixel 3
  • Google Pixel 3a XL
  • Google Pixel 3a
  • OnePlus 7T
  • OnePlus 7 Pro
  • OnePlus 9 Pro
  • OnePlus 9
  • OnePlus 9 R
  • Samsung Galaxy S20+
  • Samsung Galaxy S20
  • Samsung Galaxy S20 Ultra 5G
  • Samsung Galaxy S20 FE
  • Samsung Galaxy S21
  • Samsung Galaxy S21+
  • Samsung Galaxy S21 Ultra
  • Samsung Galaxy S10+
  • Samsung Galaxy S10
  • Samsung Galaxy S10e
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Galaxy S9 +
  • Samsung Note 10+
  • Samsung Note 10
  • Samsung Note 20
  • Samsung Note 20 Ultra
*Fuld streamingkompatibilitet med Android enheder kræver minimum Android v10 og Bluetooth 5.0, og at funktionaliteten er blevet aktiveret af telefonproducenten og tjenesteudbyderen. Oplysningerne om kompatibilitet bør derfor kun betragtes som vejledende. Selvom vi hos ReSound bestræber os på at opnå problemfri kompatibilitet med enheder, kan Beltone ikke garantere fuld kompatibilitet med alle Android enheder.

Hvis direkte streaming i Android ikke understøttes af dine høreapparater eller din Android smartphone, kan du bruge Beltone Telefon Link2 til at streame lyd. Beltone Telefon Link2 gør det muligt at slutte dine Beltone høreapparater til en hvilken som helst Android enhed med Bluetooth v.2.0.
Tilpasse dine høreindstillinger
Du kan bruge Beltone HearMax og Beltone HearPlus til at indstille dine høreapparatindstillinger, så de passer til dine præferencer. Du kan hurtigt justere lydoplevelsen via appen, så du altid kan have fuld tillid til dine høreapparater og være klar til at interagere med verden omkring dig. Find de to apps, der kan downloades gratis, i Google Play.
Personalize your hearing settings for Android devices

Kompatible Android enheder

Android enhederne nedenfor er kompatible
med både Beltone HearMax appen og Beltone HearPlus appen:

• Samsung Galaxy S20
  • Samsung Galaxy S20+
  • Samsung Galaxy S20 Ultra 5G
  • Samsung Galaxy S21
  • Samsung Galaxy S21+
  • Samsung Galaxy S21 Ultra
  • Samsung Galaxy S10
  • Samsung Galaxy S10+
  • Samsung Galaxy S10e
  • Samsung Galaxy S9+
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Galaxy S8+
  • Samsung Galaxy S8
  • Samsung Galaxy S7 edge
  • Samsung Galaxy S7
  • Samsung Galaxy Note 10+
  • Samsung Galaxy Note 10
  • Samsung Galaxy Note 9
  • Samsung Galaxy Note 8
  • Samsung Galaxy J7 Prime
  • Samsung Galaxy J5
  • Samsung Note 20
  • Samsung Note 20 Ultra

Android enhederne nedenfor er kun kompatible
med Beltone HearMax appen:

• Google Pixel 4
  • Google Pixel 4a
  • Google Pixel 4 XL
  • Google Pixel 3a
  • Google Pixel 3a XL
  • Google Pixel 3
  • Google Pixel 3XL
  • OnePlus 7 Pro
  • OnePlus 7 T
  • OnePlus 9 Pro
  • OnePlus 9
  • OnePlus 9 R
  • Samsung Galaxy S20 FE
  • Samsung Galaxy A51
  • Oppo Reno 10x Zoom
  • Asus Zenfone 6
  • Moto G7
  • Xiaomi Mi 9
Beltone HearMax appen er tilgængelig til download på alle Android enheder, der kører Android OS version 8.0 eller nyere, men vi kan bekræfte kompatibilitet med enhederne nedenfor.

For kompatibilitet med Beltone Remote Care Live i Beltone HearMax appen kræves Android 8 eller en nyere version.
Hvis dine høreapparater eller din smartphone ikke er kompatibel med Beltone HearMax appen eller Beltone HearPlus appen, kan du bruge Beltone SmartRemote™ appen sammen med Beltone Phone Link 2.

Kompatibilitet med Beltone Phone Link 2: Android enheder, der kører OS 2.3.5 eller nyere og Bluetooth v. 2.0. Funktionalitet er bekræftet på udvalgte modeller fra HTC, Huawei, LG, Motorola, Samsung og Sony.