Tjek, om din smartphone er kompatibel med dine høreapparater
Beltone høreapparater giver dig mulighed for at streame lyd direkte fra din smartphone eller tablet og for at justere din lyd, mens du er på farten, med Beltone-apps.
Brug din iOS enhed med dine høreapparater
Direkte streaming af lyd til dine ReSound høreapparater
Du kan oprette direkte forbindelse mellem dine trådløse ReSound høreapparater og din iPhone, iPad eller iPod touch. Det giver dig mulighed for at streame telefonopkald, musik, rutevejledninger og anden lyd fra din enhed og direkte til dine høreapparater.
Håndfri opkald fra iPhone og iPad
Med ReSound ONE høreapparater er det blevet mere bekvemt end nogensinde at holde kontakten med mennesker i dit liv. Nu kan du nyde håndfri telefon- og FaceTime-opkald via din iPhone og iPad*. Se hvilke apparater, der er kompatible med den nyeste streamingteknologi nedenfor. Kontakt din høreapparatspecialist for at få mere at vide om ReSound ONE og håndfri opkald.
Tilpas din høreoplevelse til dine personlige behov
Brug Beltone HearMax™ og Beltone HearPlus™ til at skræddersy din høreoplevelse - så den matcher dine præferencer perfekt. Nemt, diskret og lige fra din iPhone, iPad eller iPod touch. Find de to apps som kan downloades gratis på App Store.
app til høreapparater | Beltone Hearplus app

Brug Beltone HearPlus appen med følgende høreapparatsmodeller:

• Beltone Legend
  • Beltone Boost Plus
  • Beltone Boost
  • Beltone First

Kompatible iOS-enheder:

iPhone 15 Pro Max*
iPhone 15 Pro*
iPhone 15 Plus*
iPhone 15*
iPhone 14 Pro Max*
iPhone 14 Pro*
iPhone 14 Plus*
iPhone 14*

iPhone 13 Pro Max*
iPhone 13 Pro*
iPhone 13*
iPhone 13 mini*
iPhone 12 Pro Max*
iPhone 12 Pro*
iPhone 12*
iPhone 12 mini*
iPhone 11 Pro Max*
iPhone 11 Pro*
iPhone 11*
iPhone SE (3rd generation)
iPhone SE (2nd generation)
iPhone XS Max
iPhone XS
iPhone X
iPhone XR
iPhone 8 Plus
iPhone 8
iPhone 7 Plus
iPhone 7
iPhone 6s Plus
iPhone 6s
iPhone 6 Plus
iPhone 6
iPhone SE
iPhone 5s

iPad Pro 12.9-inch (5. generation)*
iPad Pro 11-inch (3. generation)
iPad Pro 12.9-inch (4. generation)
iPad Pro 12.9-inch (3. generation)
iPad Pro 12.9-inch (2. generation)
iPad Pro 12.9-inch
iPad Pro 11-inch (2. generation)
iPad Pro 11-inch
iPad Pro 10.5-inch
iPad Pro 9.7-inch
iPad Air (4. generation)*
iPad Air (3. generation)
iPad Air 2
iPad Air
iPad mini (6. generation)*
iPad mini (5. generation)
iPad mini 4
iPad mini 3
iPad mini 2
iPad mini
iPad (9. generation)
iPad (8. generation)
iPad (7. generation)
iPad (6. generation)
iPad (5. generation)
iPod touch (6. generation)

* Kompatibel med ReSound ONE håndfri opkald. Software krav: IOS 15.3 og iPadOS 15.3 eller nyere.
Appsene kan også fungere med Apple Watch, men de skal også være installeret på din iPhone for at fungere.

Krav for at køre appsene:
iOS 12 eller nyere.

When updating the version of iOS on your iPhone, the hearing aids may lose connection every time the phone restarts, requiring you to un-pair and re-pair the hearing aids with your iPhone and then complete the pairing flow in the app.

Normally, we recommend using the most current iOS version for best performance. At this time, we do not recommend upgrading to the last version of iOS 15.4. If you need to upgrade to the new iOS 15.4 release, please keep in mind that it will require you to reconnect your hearing aids after each time your mobile device restarts.

Understøttelse af Apple Watch kræver watch OS 5 og iOS 12 eller nyere.
Brug din Android enhed med dit høreapparat
Lydstreaming

Hvis din Android smartphone og dine høreapparater understøtter funktionen direkte Android Streaming to Hearing Aids, kan du downloade og installere Beltone HearMax appen, åbne den og trykke på "Kom i gang". Når høreapparaterne er parret med din smartphone, kan du streame lyd direkte.

Direkte streaming i stereo fra Android er kun tilgængeligt for følgende Beltone høreapparater:

Beltone Serene

Beltone Achieve

Beltone Imagine

Beltone Amaze

Beltone Rely

Beltone Boost Ultra

Enheder med direkte Android streaming
  • Google Pixel 8 Pro
  • Google Pixel 8
  • Google Pixel 7 Pro
  • Google Pixel 7
  • Google Pixel 7a
  • Google Pixel 6 Pro
  • Google Pixel 6 XL
  • Google Pixel 6
  • Google Pixel 6a
  • Google Pixel 5a 5G
  • Google Pixel 5
  • Google Pixel 4a 5G
  • Google Pixel 4 XL
  • Google Pixel 4
  • Google Pixel 4a
  • Google Pixel 3 XL
  • Google Pixel 3
  • Google Pixel 3a XL
  • Google Pixel 3a
  • OnePlus 7T
  • OnePlus 7 Pro
  • OnePlus 9 Pro
  • OnePlus 9
  • OnePlus 9 R
  • Samsung Galaxy S23 Ultra
  • Samsung Galaxy S23+
  • Samsung Galaxy S23
  • Samsung Galaxy S22 Ultra 5G
  • Samsung Galaxy S22+ 5G
  • Samsung Galaxy S22 5G
  • Samsung Galaxy S21 Ultra
  • Samsung Galaxy S21+
  • Samsung Galaxy S21
  • Samsung Galaxy S20+
  • Samsung Galaxy S20
  • Samsung Galaxy S20 Ultra 5G
  • Samsung Galaxy S20 FE
  • Samsung Galaxy S10+
  • Samsung Galaxy S10
  • Samsung Galaxy S10e
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Galaxy S9+
  • Samsung Note 10+
  • Samsung Note 20
  • Samsung Note 20 Ultra
  • Samsung Note 10
  • Motorola Edge 30 Pro (Motorola Edge Plus, Motorola Edge+)
*Fuld streamingkompatibilitet med Android enheder kræver minimum Android v10 og Bluetooth 5.0, og at funktionaliteten er blevet aktiveret af telefonproducenten og tjenesteudbyderen. Oplysningerne om kompatibilitet bør derfor kun betragtes som vejledende. Selvom vi hos ReSound bestræber os på at opnå problemfri kompatibilitet med enheder, kan Beltone ikke garantere fuld kompatibilitet med alle Android enheder.

Hvis direkte streaming i Android ikke understøttes af dine høreapparater eller din Android smartphone, kan du bruge Beltone Telefon Link2 til at streame lyd. Beltone Telefon Link2 gør det muligt at slutte dine Beltone høreapparater til en hvilken som helst Android enhed med Bluetooth v.2.0.
Tilpasse dine høreindstillinger
Du kan bruge Beltone HearMax og Beltone HearPlus til at indstille dine høreapparatindstillinger, så de passer til dine præferencer. Du kan hurtigt justere lydoplevelsen via appen, så du altid kan have fuld tillid til dine høreapparater og være klar til at interagere med verden omkring dig. Find de to apps, der kan downloades gratis, i Google Play.
Personalize your hearing settings for Android devices
app til høreapparater | Beltone Hearplus app

Brug Beltone HearPlus appen med følgende høreapparatsmodeller:

• Beltone Legend
  • Beltone Boost Plus
  • Beltone Boost
  • Beltone First

Kompatible Android enheder

Android enhederne nedenfor er kompatible
med både Beltone HearMax appen og Beltone HearPlus appen:

• Samsung Galaxy S23 Ultra*
  • Samsung Galaxy S23 Plus*
  • Samsung Galaxy S23*
  • Samsung Galaxy S22 Ultra 5G
  • Samsung Galaxy S22+ 5G
  • Samsung Galaxy S22 5G
  • Samsung Galaxy S21 Ultra
  • Samsung Galaxy S21+
  • Samsung Galaxy S21
  • Samsung Galaxy S20 Ultra 5G
  • Samsung Galaxy S20+
  • Samsung Galaxy S20
  • Samsung Galaxy S10
  • Samsung Galaxy S10+
  • Samsung Galaxy S10e
  • Samsung Galaxy S9+
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Galaxy S8+
  • Samsung Galaxy S8
  • Samsung Galaxy S7 edge
  • Samsung Galaxy S7
  • Samsung Galaxy Note 10+
  • Samsung Galaxy Note 10
  • Samsung Galaxy Note 9
  • Samsung Galaxy Note 8
  • Samsung Galaxy J7 Prime
  • Samsung Galaxy J5
  • Samsung Note 20
  • Samsung Note 20 Ultra
  • Motorola Edge 30 Pro (Motorola Edge Plus, Motorola Edge+)

Android enhederne nedenfor er kun kompatible
med Beltone HearMax appen:

• Google Pixel 7 Pro
  • Google Pixel 7
  • Google Pixel 6 Pro
  • Google Pixel 6a
  • Google Pixel 6
  • Google Pixel 5a 5G
  • Google Pixel 5
  • Google Pixel 4a 5G
  • Google Pixel 4 XL
  • Google Pixel 4a
  • Google Pixel 4
  • Google Pixel 3a
  • Google Pixel 3a XL
  • Google Pixel 3
  • Google Pixel 3XL
  • OnePlus 7 Pro
  • OnePlus 7 T
  • OnePlus 9 Pro
  • OnePlus 9
  • OnePlus 9 R
  • Samsung Galaxy S20 FE
  • Oppo Reno 10x Zoom
  • Asus Zenfone 6
  • Moto G7
  • Xiaomi Mi 9
Beltone HearMax appen er tilgængelig til download på alle Android enheder, der kører Android OS version 8.0 eller nyere, men vi kan bekræfte kompatibilitet med enhederne nedenfor.

For kompatibilitet med Beltone Remote Care Live i Beltone HearMax appen kræves Android 8 eller en nyere version.
Kompatibilitet med Beltone Phone Link 2: Android enheder, der kører OS 2.3.5 eller nyere og Bluetooth v. 2.0. Funktionalitet er bekræftet på udvalgte modeller fra HTC, Huawei, LG, Motorola, Samsung og Sony.
*Disse modeller er kompatible med Beltone Legend og Beltone Boost Plus i Beltone Hearplus appen.