Tjek, om din smartphone er kompatibel med dine høreapparater

Beltone høreapparater giver dig mulighed for at streame lyd direkte fra din smartphone eller tablet og for at justere din lyd, mens du er på farten, med Beltone-apps.

Smartphone-kompatible høreapparater | Beltone

Brug din iOS enhed med dine høreapparater

Direkte streaming af lyd

Du kan forbinde Beltone høreapparater direkte til din iPhone, iPad eller iPod touch. Det giver dig mulighed for at streame telefonopkald, musik, rutevejledninger og anden lyd fra din enhed og direkte til dine høreapparater.

Made for iPhone, iPad eller iPod touch (MFi)

Når dine høreapparater parres med en af de kompatible iOS enheder, der er nævnt nedenfor, er direkte lydstreaming og grundlæggende justeringer af høreapparaterne som standard integreret og tilgængelige direkte fra apparatet.
Download vejledningen: Opret forbindelse

Tilpas din høreoplevelse til dine personlige behov

Brug Beltone HearMax™ og Beltone HearPlus™ til at skræddersy din høreoplevelse - så den matcher dine præferencer perfekt. Nemt, diskret og lige fra din iPhone, iPad eller iPod touch. Find de to apps som kan downloades gratis på App Store.

Kompatible iOS-enheder:

iPhone 11 Pro Max
iPhone 11 Pro
iPhone 11
iPhone XS
iPhone XS
iPhone X
iPhone XR
iPhone 8 Plus
iPhone 8
iPhone 7 Plus
iPhone 7
iPhone 6s Plus
iPhone 6s
iPhone 6 Plus
iPhone 6
iPhone SE
iPhone 5s
iPhone 5c
iPhone 5
iPad Pro (12,9 tommer)
iPad Pro (10,5 tommer)
iPad Pro (9,7 tommer)

iPad Air (3. generation)
iPad Air 2
iPad Air
iPad mini (5. generation)
iPad mini 4
iPad mini 3
iPad mini 2
iPad mini
iPad (6. generation)
iPad (5. generation)
iPad (4. generation)
iPod touch (6. generation)
iPod touch (5. generation)

Appsene kan også fungere med Apple Watch, men de skal også være installeret på din iPhone for at fungere.

Krav for at køre appsene:
iOS 10 eller nyere.
Understøttelse af Apple Watch kræver watch OS 3 og iOS 10.

Brug din Android enhed med dit høreapparat

Lydstreaming

Hvis din Android smartphone og dine høreapparater begge understøtter funktionen Android streaming til høreapparater, kan du downloade og installere Beltone HearMax appen, åbne den og trykke på “Kom i gang”. Når høreapparaterne er parret med din smartphone, kan du streame lyd direkte.

Direkte stereostreaming fra Android fås til følgende Beltone høreapparater:

• Beltone Amaze

Bemærk: Direkte lydstreaming kræver minimum Android 10 og Bluetooth® 5.0, og at Android Streaming til høreapparater er blevet aktiveret af telefonproducenten.

Hvis du allerede har parret dine høreapparater til dine Android-enheder, og du opgraderer til Android 10, skal du muligvis gentage parringsprocessen for, at dine høreapparater kan fungere. Klik på her for at læse instruktionerne under spørgsmålet ”Jeg kan ikke få Android streaming til at virke - hvad skal jeg gøre?'. (link til afsnit)

Hvis dine høreapparater eller din Android smartphone ikke understøtter Android streaming, kan du bruge Beltone telefonlink2 til at streame lyd. Beltone telefonlink2 giver dig også mulighed for at forbinde dine Beltone høreapparater til enhver Bluetooth v.2.0 Android-enhed.
Download vejledningen “Opret forbindelse”
Hearing aid audio streaming for Android devices

Tilpasse dine høreindstillinger

Du kan bruge Beltone HearMax og Beltone HearPlus til at indstille dine høreapparatindstillinger, så de passer til dine præferencer. Du kan hurtigt justere lydoplevelsen via appen, så du altid kan have fuld tillid til dine høreapparater og være klar til at interagere med verden omkring dig. Find de to apps, der kan downloades gratis, i Google Play.
Personalize your hearing settings for Android devices

Kompatible Android-enheder:

Google Pixel 4*
Google Pixel 4 XL*
Google Pixel 3a*
Google Pixel 3a XL*
Google Pixel 3 XL*
Google Pixel 3*
Google XL
Samsung Galaxy S10+*
Samsung Galaxy S10*
Samsung Galaxy S10e*
Samsung Galaxy S9+
Samsung Galaxy S9
Samsung Galaxy S8+
Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S7 edge
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S6 edge
Samsung Galaxy S6
Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy Note 10+
Samsung Galaxy Note 10
Samsung Galaxy Note 9
Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 5

Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy Note 3 NEO**

Sony Xperia Z3**

Doro 8030**

HTC 10**

HTC One M8**

HTC One M9**

Huawei Mate M8**

Huawei P9**

LG G5**

LG V20**

*Disse Android enheder understøtter Android Streaming, når de kører Android 10 eller nyere.
**Disse Android enheder fungerer kun sammen med høreapparater, der kan oprette forbindelse til Beltone HearMax appen.
Beltone HearMax appen er tilgængelig til download på alle Android enheder, der kører Android OS version 5.0 eller nyere, men vi kan bekræfte kompatibilitet med enhederne nedenfor. Beltone HearPlus appen er kun tilgængelig til download i Google Play på enheder, hvis kompatibilitet er bekræftet.
Hvis dine høreapparater eller din smartphone ikke er kompatibel med Beltone HearMax appen eller Beltone HearPlus appen, kan du bruge Beltone SmartRemote™ appen sammen med Beltone Phone Link 2.
Beltone Phone Link 2 kompatibilitet: Android enheder, der kører OS 2.3.5 eller nyere, og Bluetooth v. 2.0. Funktionalitet er bekræftet på udvalgte enheder fra HTC, Huawei, LG, Motorola, Samsung og Sony.