Tjek, om din smartphone er kompatibel med dine høreapparater

Beltone høreapparater giver dig mulighed for at streame lyd direkte fra din smartphone eller tablet og for at justere din lyd, mens du er på farten, med Beltone-apps.

Smartphone-kompatible høreapparater | Beltone

Brug din iOS enhed med dine høreapparater

Direkte streaming af lyd

Du kan oprette direkte forbindelse mellem dine Beltone høreapparater og iPhone, iPad eller iPod touch. På den måde kan du streame telefonopkald, musik, rutevejledning eller anden lyd direkte fra din enhed til dine høreapparater.

Made for iPhone, iPad eller iPod touch (MFi)

Når dine høreapparater parres med en af de kompatible iOS enheder, der er nævnt nedenfor, er direkte lydstreaming og grundlæggende justeringer af høreapparaterne som standard integreret og tilgængelige direkte fra apparatet.
Download vejledningen: Opret forbindelse

Tilpas din høreoplevelse til dine personlige behov

Brug Beltone HearMax™ og Beltone HearPlus™ til at skræddersy din høreoplevelse - så den matcher dine præferencer perfekt. Nemt, diskret og lige fra din iPhone, iPad eller iPod touch. Find de to apps som kan downloades gratis på App Store.

Kompatible iOS-enheder:

iPhone 11 Pro Max
iPhone 11 Pro
iPhone 11
iPhone XS Max
iPhone XS
iPhone X
iPhone XR
iPhone 8 Plus
iPhone 8
iPhone 7 Plus
iPhone 7
iPhone 6s Plus
iPhone 6s
iPhone 6 Plus
iPhone 6
iPhone SE (2.generation)
iPhone SE
iPhone 5s
iPad Pro (12,9 tommer)
iPad Pro (10,5 tommer)
iPad Pro (9,7 tommer)

iPad Air (3. generation)
iPad Air 2
iPad Air
iPad mini (5. generation)
iPad mini 4
iPad mini 3
iPad mini 2
iPad mini
Pad (7. generation)
iPad (6. generation)
iPad (5. generation)
iPod touch (6. generation)

Appsene kan også fungere med Apple Watch, men de skal også være installeret på din iPhone for at fungere.

Krav for at køre appsene:
iOS 12 eller nyere.
Understøttelse af Apple Watch kræver watch OS 5 og iOS 12.

Brug din Android enhed med dit høreapparat

Lydstreaming

Hvis din Android smartphone og dine høreapparater understøtter funktionen direkte Android Streaming to Hearing Aids, kan du downloade og installere Beltone HearMax appen, åbne den og trykke på "Kom i gang". Når høreapparaterne er parret med din smartphone, kan du streame lyd direkte.

Direkte streaming i stereo fra Android er kun tilgængeligt for følgende Beltone høreapparater:

Enheder med direkte Android streaming

• Google Pixel 4 XL
  • Google Pixel 4
  • Google Pixel 3 XL
  • Google Pixel 3
  • Google Pixel 3a XL
  • Google Pixel 3a
  • Samsung Galaxy S20+
  • Samsung Galaxy S20
  • Samsung Galaxy S20 Ultra 5G
  • Samsung Galaxy S10+
  • Samsung Galaxy S10
  • Samsung Galaxy S10e
  • Samsung Galaxy Z flip
  • Samsung Note 10+
  • Samsung Note 10
*Fuld streamingkompatibilitet med Android enheder kræver minimum Android v10 og Bluetooth 5.0, og at funktionaliteten er blevet aktiveret af telefonproducenten og tjenesteudbyderen. Oplysningerne om kompatibilitet bør derfor kun betragtes som vejledende. Selvom vi hos ReSound bestræber os på at opnå problemfri kompatibilitet med enheder, kan Beltone ikke garantere fuld kompatibilitet med alle Android enheder.

Hvis direkte streaming i Android ikke understøttes af dine høreapparater eller din Android smartphone, kan du bruge Beltone Telefon Link2 til at streame lyd. Beltone Telefon Link2 gør det muligt at slutte dine Beltone høreapparater til en hvilken som helst Android enhed med Bluetooth v.2.0.
Download vejledningen: Opret forbindelse

Tilpasse dine høreindstillinger

Du kan bruge Beltone HearMax og Beltone HearPlus til at indstille dine høreapparatindstillinger, så de passer til dine præferencer. Du kan hurtigt justere lydoplevelsen via appen, så du altid kan have fuld tillid til dine høreapparater og være klar til at interagere med verden omkring dig. Find de to apps, der kan downloades gratis, i Google Play.
Personalize your hearing settings for Android devices

Kompatible Android enheder

Android enhederne nedenfor er kompatible
med både Beltone HearMax appen og Beltone HearPlus appen:

• Samsung Galaxy S20
  • Samsung Galaxy S20+
  • Samsung Galaxy S20 Ultra 5G
  • Samsung Galaxy S10
  • Samsung Galaxy S10+
  • Samsung Galaxy S10e
  • Samsung Galaxy S9+
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Galaxy S8+
  • Samsung Galaxy S8
  • Samsung Galaxy S7 edge
  • Samsung Galaxy S7
  • Samsung Galaxy Note 10+
  • Samsung Galaxy Note 10
  • Samsung Galaxy Note 9
  • Samsung Galaxy Note 8
  • Samsung Galaxy J7 Prime
  • Samsung Galaxy J5
  • Samsung Galaxy Z flip

Android enhederne nedenfor er kun kompatible
med Beltone HearMax appen:

• Google Pixel 4
  • Google Pixel 4 XL
  • Google Pixel 3a
  • Google Pixel 3a XL
  • Google Pixel 3
  • Google Pixel 3XL
  • OnePlus 7 Pro
  • Oneplus 7 T
  • Oppo Reno 10x Zoom
  • Asus Zenfone 6
  • Moto G7
  • Xiaomi Mi 9
Beltone HearMax appen er tilgængelig til download på alle Android enheder, der kører Android OS version 5.0 eller nyere, men vi kan bekræfte kompatibilitet med enhederne nedenfor.
Hvis dine høreapparater eller din smartphone ikke er kompatibel med Beltone HearMax appen eller Beltone HearPlus appen, kan du bruge Beltone SmartRemote™ appen sammen med Beltone Phone Link 2.

Kompatibilitet med Beltone Phone Link 2: Android enheder, der kører OS 2.3.5 eller nyere og Bluetooth v. 2.0. Funktionalitet er bekræftet på udvalgte modeller fra HTC, Huawei, LG, Motorola, Samsung og Sony.