Support til HearPlus app

Din Beltone HearPlus app er blevet opgraderet

Din Beltone HearPlus app har fået et nyt design med lettere og mere intuitiv adgang med ét tryk til de vigtigste menuer i appen. Nu er lydstyrke- og programskift, favoritter og justering af indstillingerne for Sound Enhancer tilgængeligt via hurtigknapper på startskærmen. Nem installation Du skal blot acceptere opdateringen af appen på din enhed og begynde at bruge din nye Beltone HearPlus app.

Ofte stillede spørgsmål
om HearPlus

Kompatibilitet

Er mine høreapparater kompatible med Beltone HearPlus appen?
Hvordan tjekker jeg, om min Android-enhed er kompatibel med Beltone HearPlus appen?

Er min smartphone/tablet kompatibel med Beltone HearPlus appen?

Sådan kommer du i gang

Hvordan parrer jeg appen og høreapparaterne?
Jeg tilslutter min Android-enhed for første gang, men der oprettes ingen forbindelse – hvad kan jeg gøre?
Jeg tilslutter min Apple-enhed for første gang, men der oprettes ingen forbindelse – hvad kan jeg gøre?

Lydjusteringer

Kan jeg bevare mine lydjusteringer?
Hvordan gendanner jeg de oprindelige programindstillinger efter at have indstillet lyden?

Streaming

Hvordan streamer jeg lyd fra en iPhone, iPad eller iPod touch?
Hvordan streamer jeg lyd fra en Android-enhed?
Hvorfor kan jeg ikke skifte program på min iPhone under et telefonopkald, eller mens jeg lytter til musik?

Appopdatering

Jeg har opdateret appen, men vil gerne have det tidligere design tilbage. Er det muligt?
Hvordan får jeg det nye design?
Efter jeg har opdateret appen, er alle mine favoritter forsvundet. Kan jeg få dem tilbage?

Andet