Support til SmartRemote appen
How-to videos
Påkrævede enheder til Beltone SmartRemote

Ofte stillede spørgsmål
om SmartRemote

Beltone SmartRemote fås over hele verden, undtagen: Bulgarien, Kroatien, Estland, Finland, Letland, Litauen og Slovenien.
Der kan være to årsager:

1. Visse Android-telefoner og/eller operativsystemer er ikke kompatible med Beltone SmartRemote appen. Hvis du ikke kan se appen i Google Play, er det fordi, at appen ikke er kompatibel med telefonmodellen og/eller operativsystemet. Minimumkravene til operativsystemet er 2.3.5.

2. Appen er ikke tilgængelig i dit land. Se spørgsmålet "I hvilke lande er appen tilgængelig i App Store eller Google Play?".

Du skal bruge Beltone høreapparater med trådløs funktion og Beltone Direct Telefon Link 2 for at bruge appen. Bemærk, at for at kunne bruge appen sammen med trådløse Beltone True høreapparater, skal fjernbetjeningsfunktionen på Telefon Link 2 være blevet aktiveret ved at starte med at oprette parring mellem høreapparaterne og en Beltone Direct Fjernbetjening. Kontakt din høreapparatspecialist for at få hjælp.
Mobilenheden kommunikerer via Bluetooth med Telefon Link 2 på samme måde som andre headset med Bluetooth. Telefon Link 2 bruger derefter Beltones egen 2,4 GHz trådløse teknologi til at kommunikere med høreapparaterne.
Selvom Telefon Link er nyttigt tilbehør til telefonen, er det kun Telefon Link 2, der fungerer sammen med appen.
Telefon Link 2 indeholder ekstra funktioner. Der er derfor en mute-knap og en knap til skift af programmer på forsiden af Telefon Link 2.  Clipsen på Telefon Link 2 er også en drejelig clips, hvorimod clipsen på den originale Telefon Link er fast Telefon Link 2 blev lanceret i december 2012.
iPhone/iPad/iPod touch eller en Android smartphone/tablet. Bemærk, at appen ikke er kompatibel med alle Android-enheder.
iOS: Operativsystem 7.0 eller nyere.

Android: Operativsystem 2.3.5 eller nyere.

Bemærk, at appen ikke er kompatibel med alle Android-enheder, også selvom kravene til operativsystemet er opfyldt.

Inden i appen er der en brugsanvisning til oprettelse af parring under Indstillinger. Du kan også gå til www.beltone-hearing.com/smartremoteapp og downloade lynvejledningen for at få hjælp til parringen.
Du skal blot trykke på startikonet på startskærmen på mobilenheden for at aktivere appen. Herefter begynder et introduktionsflow:
  • 1. trin: Vil du oprette forbindelse nu eller køre i demotilstand? Vælg at oprette forbindelse nu.
  • Trin 1.a: (Kun Android) Påkrævede enheder: Du skal bruge trådløse Beltone høreapparater og Beltone Direct Telefon Link 2 (lanceret december 2012) for at kunne bruge appen.
  • 2. trin: Vilkår for brug: Du skal gøre dig bekendt med den trykte brugsanvisning til Telefon Link 2. Det er nødvendigt at acceptere vilkårene for brug for at fortsætte.
  • 3. trin: Vi anbefaler, at du deaktiverer låselyde, tastaturklik og andre touch-lyde på din mobilenhed for at forbedre brugeroplevelsen. Det gøres typisk under Indstillinger og Lyd.
  • 4. trin: Du er nu klar til at køre Beltone SmartRemote. Hvis du har brug for hjælp til, hvordan appen fungerer, eller hvordan du opretter parring til Telefon Link 2, kan du finde oplysninger om dette under Indstillinger.

Du finder Beltone SmartRemote på listen med de andre apps under "SmartRemote".
Når Telefon Link 2 registrerer, at der er en lyd fra mobilenheden, antager den, at du gerne vil høre disse lyde i dine høreapparater, og skifter automatisk til et program til telefonstreaming. Programmet skifter igen, når lyden stopper. Du kan begrænse dette ved at deaktivere unødvendige lyde, f.eks. låselyde, tastaturklik og andre touch-lyde (deaktiveres under Indstillinger på din mobilenhed), og du kan også angive, at telefonen kun skal vibrere ved sms-beskeder og andre beskeder.
Alle billeder på landingssiden viser iPhone-versionen af SmartRemote. På Android kan appen se lidt anderledes ud, for at den passer til den pågældende platform. Udseendet afhænger også af, hvordan den enkelte Android-telefon er designet. Alle basisfunktioner er de samme.
De hvide volumenskydere er til høreapparatmikrofonerne. De grønne volumenskydere er til streamingenheder, Beltone Direct TV Streamer 2 eller Beltone Direct MyPaL og/eller til telefonopkald og telefonmusik. På Beltone True enheder vises kun én slags volumenskydere – de justerer både lyden i høreapparaterne og streaminglyden samtidig.
Ja, du kan slå lyden i høreapparatmikrofonerne fra. Du skal blot trykke på mute-knappen. Hvis du vil slå lyden fra i en streamingenhed, skal du skrue ned for lyden eller vælge et program uden streaming.
Ja, du skal blot trække til højre eller venstre på volumenskærmen og trykke på den "halve" mute-knap.
Hvis du har trådløse Beltone True høreapparater, er mute-funktionen ikke tilgængelig.
Træk til højre eller venstre på volumenskærmen, og foretag de ønskede justeringer. Bemærk, at hvis du har trådløse høreapparater, hvor lydstyrkesynkronisering er aktiveret, synkroniserer høreapparaterne altid lyden. Hvis du gerne vil kunne foretage volumenjusteringer på den ene side, kan du konsultere din høreapparatspecialist.
Du skal enten trække volumenskyderne op eller ned, indtil "hullerne" ses på den øverste hvide skyder, eller vælge programmet igen på skærmen til valg af program.
Ja, i de fleste trådløse Beltone høreapparater kan du bruge de grønne volumenskydere på volumenskærmen til at justere lydstyrken. Med Beltone True høreapparater justerer du lydstyrken for begge høreapparater og den streamede lyd.
"Hullerne" angiver standardindstillingen for lydstyrken.
Når du modtager lyd fra din mobilenhed, skifter høreapparaterne automatisk til et streamingprogram. Hvis du vil gå tilbage til et høreprogram, skal du afslutte den aktive telefonbetjening.
Når Telefon Link 2 registrerer, at der er en lyd fra mobilenheden, antager den, at du gerne vil høre disse lyde i dine høreapparater og skifter automatisk til et program til streaming af telefonen. Programmet skifter igen, når lyden stopper. Du kan begrænse dette ved at deaktivere unødvendige lyde, f.eks. låselyde, tastaturklik og andre touch-lyde (deaktiveres under Indstillinger på din mobilenhed), og du kan også angive, at telefonen kun skal vibrere ved sms-beskeder og andre beskeder.
Ja. Redigering af navnene på programmerne gemmes kun i appen. Når din høreapparatspecialist opretter forbindelse mellem dine høreapparater og tilpasningssoftwaren på sit kontor, overskriver tilpasningssoftwaren de ændringer, som du har foretaget. Hvis du gerne vil have, at navnene forbliver ændrede, kan du bede din høreapparatspecialist om at registrere dem i tilpasningssoftwaren eller redigere dem igen efter dit besøg.
Se svaret ovenfor.
Hvis din høreapparatspecialist har angivet navne på dine programmer i høreapparaterne, som ikke er standardnavnene fra producenten, vises disse navne, første gang du åbner et program.
Har du parret Telefon Link 2 med din mobilenhed? Hvis ikke, kan du finde oplysninger om, hvordan du kommer i gang, på landingsstiden på internettet (www.beltone-hearing.com/smartremoteapp). Hvis du har parret de to enheder, bør forbindelsen blive oprettet automatisk. Hvis ikke, skal du gå til Bluetooth-indstillingerne på din mobilenhed og klikke på "Høreapparatstelefon" for at oprette forbindelse. På de fleste mobilenheder vises et lille Bluetooth- eller headsetikon øverst på statuslinjen, når forbindelsen er aktiv.
I sjældne tilfælde kan det ske, at appen ikke kan registrere Bluetooth-forbindelsen mellem telefonen og Telefon Link 2. Prøv at slukke for Telefon Link 2, vent tre (3) sekunder, og tænd derefter igen.
Grøn linje: Forbindelsen er oprettet. Rød linje med udråbstegn: Manglende forbindelse. Tryk på mærket/linjen for at finde fejlen. Grå stiplet linje: Parring af streamingenhed findes, men der er ikke forbindelse til enheden i øjeblikket. Tænd enheden for at oprette forbindelse til høreapparaterne.
Der mangler sandsynligvis en forbindelse mellem din mobilenhed og dit høreapparatsystem. Tryk på knappen, hvorefter du får vist en oversigt over forbindelserne mellem din mobilenhed, Telefon Link 2, dine høreapparater og din streamingenhed (hvis du har parret en streamingenhed). Hvis en bestemt forbindelse ikke er blevet oprettet, er linjen rød og forsynet med et udråbstegn. Tryk på udråbstegnet eller den røde linje for at få tips til, hvordan du opretter forbindelse igen.
Ja, appen fås også på tjekkisk, dansk, hollandsk, fransk, tysk, græsk, ungarsk, italiensk, japansk, koreansk, norsk, portugisisk, polsk, rumænsk, slovakisk, spansk, svensk og kinesisk (traditionelt).
Hvis du aktiverer demotilstand, kan du køre appen uden forbindelse til høreapparatsystemet, hvis du vil have appen demonstreret eller blot prøve den. Du kan aktivere/deaktivere demotilstand under Indstillinger.
På en Apple enhed: Hold fingeren på startikonet på startskærmen, indtil telefonen begynder at "ryste" og et lille "x" vises. Tryk på "x" for at slette appen. Bekræft sletningen. Tryk derefter på startknappen for at vende tilbage til den normale startskærm.

På en Android-enhed: Måden til fjernelse af apps på en Android-enhed afhænger af den pågældende enhed. Konsulter brugsanvisningen til smartphonen.