Support til SmartRemote appen

How-to videos

Påkrævede enheder til Beltone SmartRemote

Ofte stillede spørgsmål
om SmartRemote

I hvilke lande er appen tilgængelig i App Store eller Google Play?
Hvorfor kan jeg ikke se appen i Google Play på min Android-telefon?
Hvilke høreapparater har jeg brug for, hvis jeg vil benytte appen?
Hvorfor skal jeg bruge Beltone Telefon Link 2 for at kunne benytte appen?
Jeg har en original Beltone Direct Telefon Link. Fungerer den sammen med appen?
Hvordan ved jeg, om jeg har Telefon Link eller Telefon Link 2?
Hvilken mobilenhed kan jeg bruge sammen med appen?
Hvilket operativsystem skal min mobilenhed have?
Hvordan opretter jeg parring mellem min mobilenhed og Telefon Link 2?
Jeg har downloadet appen og parret min mobiltelefon med Telefon Link 2. Hvad skal jeg foretage mig nu?
Jeg har downloadet appen, men jeg kan ikke finde den på min telefon.
Har du husket at deaktivere telefonens låselyde, tastaturklik og andre touch-lyde?
Hvorfor ser min app anderledes ud end den, der er vist på landingssiden på internettet?
Hvad er forskellen mellem de hvide og de grønne volumenskydere?
Kan jeg slå lyden fra?
Kan jeg slå lyden fra i KUN det højre eller venstre høreapparat?
Hvorfor kan jeg ikke se mute-funktionen i min app?
Hvordan nøjes jeg med at foretage justeringer af lydstyrken i KUN mit højre eller venstre høreapparat?
Hvordan nulstiller jeg til standardindstillingerne?
Kan jeg bruge appen til at justere lydstyrken i telefonen under opkald, eller når jeg streamer musik?
Hvad er de små "huller" på volumenskyderne?
Hvorfor kan jeg ikke skifte program, mens jeg lytter til musik eller foretager et telefonopkald?
Hvorfor kan jeg slet ikke skifte program? Hvorfor skifter mine høreapparater program ved beskeder, brug af tastaturet og ved låsning af telefonen?
Hvis jeg redigerer navnene på programmerne, kan min høreapparatspecialist så finde dem?
Hvorfor har jeg mistet mine personligt tilpassede programnavne, som jeg har angivet?
Hvorfor ændrede navnet på programmet sig, da jeg valgte det?
Jeg har aktiveret Telefon Link 2, men min mobilenhed opretter ikke Bluetooth-forbindelse.
Min telefon er tilsluttet via Bluetooth til Telefon Link 2, men appen siger, at den ikke er forbundet til høreapparatsystemet?
Hvad betyder linjerne på Link skærmen?
Hvad betyder det røde udråbstegn på Link knappen?
Kan jeg få appen på andre sprog end engelsk?
Hvad er demotilstand?
Hvordan fjerner jeg appen?