Support til Tinnitus Calmer appen

Ofte stillede spørgsmål
om Tinnitus Calmer

Appen fås til iPhones, der kører iOS 7 og nyere, samt til Android-enheder, der kører Android v. 4.1 og nyere.
Du skal blot gå til App Store (på iPhones) eller Google Play (på Android-telefoner) og søge efter "tinnitus calmer" eller "Beltone".
Klik på en boble på hovedskærmen med lydklip, eller gå til lydbiblioteket fra menuskærmen.
Ja. Du skal blot gå til lydbiblioteket og klikke på "Importér" i det øverste højre hjørne.
Appen kan importere alle lydfilformater, der er gemt lokalt på telefonen.
Et lydklip kan oprettes ved at blande fem forskellige lyde. Der er fem foruddefinerede lydklip, og brugerne kan oprette deres egne.
Du kan springe de små bobler ved at trykke på dem. De er designet, så de fungerer som en afslappende og afledende øvelse.
Du kan angive en farvestemning, når du opretter et nyt lydklip eller redigerer et eksisterende. Du skal blot trykke på knappen til angivelse af en farvestemning og placere din finger på den ønskede farve på farvehjulet.
Ja. Vælg "Min brug" i menuen. Her vises dagens appbrug. Hvis du stryger til højre, kan du få vist tre andre visninger af din brug: i går, de seneste syv dage og de seneste 30 dage.
Ja, den øverste linje i menuen indeholder tre ikonfunktioner: Timer, V/H-balance og redigering af et lydklip.
Download brugsanvisning til Tinnitus Calmer appen
Download brugsanvisningerne til Beltones apps

Brugsanvisninger downloades automatisk, når du vælger dit sprog:

Forstå din tinnitus

Hvis du har tinnitus, er du ikke alene. Mellem 10 og 15 procent af befolkningen lider af en eller anden grad af tinnitus, hvor over halvdelen er påvirket på begge ører. 1 ud af 5 personer i USA oplever tinnitus, og næsten 12 millioner mennesker søger hvert år lægehjælp.

Se videoen, og få mere at vide om lydterapi og andre behandlingsformer til tinnitus.