Support til Beltone Serene

Beltone Serene™ er designet til at give dig en virkelig individualiseret høreoplevelse. Her er alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med dine høreapparater og tilføje dine personlige præferencer med vores tilslutningsmuligheder og apps.

Beltone Serene full lineup

Reducer ekstra støj med vores app

Brug Beltone HearMax appen på din mobile enhed til at tage kontrol over din hørelse.

NYT 'Hør i støj'-program
Selv i støjende situationer kan du nemt fokusere på samtaler med det nye 'Hør i støj'-program, der giver dig ekstra støtte.

App store   Google play

Vejledningsvideoer

Se, hvordan du får fuld glæde af dine Beltone Serene høreapparater og deres imponerende funktioner.